Czyli twoim zdaniem są słabe? (wiem ze ty potrzebujesz innego standardu)
W takim razie S9600 i w d...e z auto jeśli jest z nich najlepszy?
A czy widać że zdjęcia robione w auto 9600 są gorszej jakości jeśli ich nie powiększamy itp.
To nie jest tak, że każde zdjęcie na auto będzie złe. Ale jeśli będziesz robił na auto w gorszych warunkach (nawet z lampą), to aparat użyje za wysokiego ISO i zdjęcia będą wyglądać nieładnie (na ekranie, nie wiem jak na odbitkach - może na odbitkach tak tego widać nie będzie).
jesli s9600, tak samo jak e900, ma mozliwosc recznego wyboru czulosci w trybie automatycznym, to nie bedzie problemu. wystarczy tylko z tej mozliwosci skorzystac.
_________________ | www.epicure.pl | searching low for a higher truth |
Moze najpierw - dzięki za wasze opinie, bardzo mi pomogły.
I jeszcze napisze osobą które chcą zacząć temat ''aparat ale jaki; FZ50, S9600, H9, S5, SP560'', że po przeczytaniu wielu postów i tematów nie tylko na tym forum, śmiem twierdzić wyogólniając potrzeby użytkownika że najbardziej polecany jest S9600, ma on dusze a pozostałe modele to aparaty dla zwykłych pstrykaczy. Oczywiście nie twierdze że opinie na pozostałe aparaty skazywały by je na nazwe ''badziew'', przez wielu są polecane, i wielu jest z nich zadowolonych. Ale sumując wiele opini S9600 zdaniem zdecydowanej większości jest najlepszy z wymienionych aparatów. Więc taki kupie .
Mam jeszcze jedno pytanie, chcę odrazu kupić do niego krate 2 lub 4 GB jakąś szybką, futerał,lampe,baterie+ład itp. czy z akcesori są jakieiś, które w szczególności polecacie,które są dobre do tego modelu lub na które trzeba uważać bo są złe? (ostatnio kupiłem laptopa, miły pan sprzedał mi do niego jakąś tanią torbe ego na drugi dzień pierwsze wyjście z domu z laptopkiem i urwoło sie ucho, torba sie rozleciała, poszedłem ją reklamowć, miły pan powiedział że torba była używana i nie nadaje sie do reklamacji , idiota, ale była haja... dlatego pytam.)
mysle, ze bilans wad i zalet panasa fz50 jest podobny do fuji s9600, tylko te wady i zalety sa zupelnie inne. jest do jak najbardziej godny uwagi sprzet, o ile wieksza wage przykladamy do jego zalet, a mniejsza do wad. ale to juz zalezy od osobistych preferencji. to samo tyczy sie fuji.
_________________ | www.epicure.pl | searching low for a higher truth |
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum