Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 2339 Skąd: Przeźmierowo/Poznań
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 12:55 am
1 niby jest ok ale jednak nie pasuje mi ponieważ przy takim ustawieniu wokalisty powinna być widoczna publiczność...sam wokalista nie pasuje do tego ustawienia.
2 moim zdaniem bardzo fajne choc zastanawiam się czy to bardziej w pionie nie było by lepsze o tak:
http://img530.imageshack....aaaaaaaaod5.jpg
tylko że więcej góry jeszcze.
_________________ Sporadycznie na forum niestety....
Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 2339 Skąd: Przeźmierowo/Poznań
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 8:50 pm
ten dym jest zajefajny na 4!Nie wiem czy nie pokusiłbym się o delikatnie rozjaśnienie "grajka"
Ogólnie ja się nie znaju na takich fotkach (w sumie to nie mogę powiedzieć że znam się na jakichkolwiek...) ale zdjęcia jak dla mnie są dobre i z chęcią popatrzę na inne Twoje koncertówki.
_________________ Sporadycznie na forum niestety....
widze ze nie dodało mojego ostatniego komentarza
no ale tak to jest jak net śmiga jakby nie mógł
zgadzam sie z tym ze fajnie cieni wyszły - po prostu rewelacja
ale ogólnie to nie jestem przekonana do całości
dużo lepsze twoje reporterki widziałam
_________________ Olympus e510
dawno temu - canon A510
Te 2 ostatnie bardzo fajne Widzę że nowy sprzęt się przydaje w ekstremalnych sytuacjach Troszeczke mnie rozwala - tzn w sesie sprzetowych i to pozytywnie - dynamika świateł na iso 6400 :O Jak by nikon miał dobrą jasna 35 to już dawno bym myślał o zmnianie systemu
yerzu, d700 jest naprawde swietny. Nie tylko sama matryca, ale AF, czy nawet sama puszka - uszczelniona, ergonomiczna. Jest nawet lampa do sterowania CLS'em
co do 35, to jest nadzieja na cos 6 grudnia, bo bedzie konferencja i cos zaprezentuja, ale nikt nie wie co. A nikon potrafi z zaskoczenia cos pokazac, np. d700, ktorego sie kompletnie nikt nie spodziewal
_________________ D2h | D700 | MB-D10 | T 17-35/2.8-4 | N 35/2 | N 50/1.4 | N 80-200/2.8 | SB600
portfolio | blog
Wiek: 27 Dołączył: 05 Sie 2007 Posty: 803 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 9:51 pm
Świetny efekt w ostatnim.. pozwoliłem sobie zerknąć na cenę tego d700--> skąd Wy bierzecie kase na takie maszyny? Jedyne co mi przychodzi do głowy to powiązanie sz pracą ..inaczej tego wytłumaczyć się nie da
Wiek: 27 Dołączył: 05 Sie 2007 Posty: 803 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 10:45 pm
Cytat:
luke48, jestem biednym studentem codziennie chodze glodny, piwa nie pije i mam na aparat
Slon mnie szlag trafiał gdy bieglem przez studia. Na piwo co prawda było , ale gdzie tam dobry aparat, czy też cokolwiek z dzisiejszych gadżetów. Na szczęście studia minęły pieniądze zaczynają się pojawiać i właśnie przykładam się do ..no właśnie, zaraz coś napiszę lecz nie u Ciebie .
Wiesz, fajnie, że Ty tak za ta pasją i w ogole, ale weź no ..czasem piwo wypij Bez tego to nie to samo. Inny 'kąt' patrzenia na pewno Cię wzbogaci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum