Wysłany: Sob Cze 24, 2006 12:53 pm Zmiany na forum.
Jak na razie to bardzo mi się podoba, widać że coś się dzieje. Mimo wszystko nic nie jest nagle, stopniowo i przyjemnie. Administratorzy godni pochwały JEdnak mam pytanie odnośnie wcześniejszego pomysłu, na umieszczanie zdjęć testowych z różnych modeli aparatów. Pomysł był, ale czy w związku z tym coś się dzieje, czy też o sprawie zapomniano?
Dzięki marcinmorawiec Dobrze wiedzieć, że zmiany przypadają go gustu
marcinmorawiec napisał/a:
JEdnak mam pytanie odnośnie wcześniejszego pomysłu, na umieszczanie zdjęć testowych z różnych modeli aparatów. Pomysł był, ale czy w związku z tym coś się dzieje, czy też o sprawie zapomniano?
Nie zapomniano o tym. Dział test aparatów jest, wystarczy żeby ktoś zaczął a później pójdzie jak z płatka Pomyśle o tym i sam może zaczne by zmobilizować innych
_________________ Człowiek jest wielki, nie przez to, co ma, lecz przez to kim jest,
nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!
Strasznie cos mi sie chrzani... Nowy wygl?d jest niez?y ale... no w?a?nie brakuje polskich liter (ale na pewno to si? zmieni) oraz - co jest dla mnie bardzo denerwuj?ce - musze teraz klikac na kazde zdjecie zeby obejrzec je w normalnych rozmiarach... niezbyt korzystnie wygladaja te
"nieco wieksze miniaturki" zdjec w postach... Czy to sie zmieni i bedzie jak dawniej czt juz tak zostanie?
Pdr.
_________________ Canon 350D Kit 18-55 Sigma 70-300 APO DG
Ostatnio zmieniony przez belus Nie Lip 02, 2006 12:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Strasznie co? mi si? chrzani... Nowy wygl?d jest niez?y ale... no w?a?nie brakuje polskich liter (ale na pewno to si? zmieni) oraz - co jest dla mnie bardzo denerwuj?ce - musz? teraz klika? na ka?de zdj?cie ?eby obejrze? je w normalnych rozmiarach... niezbyt korzystnie wygl?daj? te
"nieco wi?ksze miniaturki" zdj?? w postach... Czy to si? zmieni i b?dzie jak dawniej czt ju? tak zostanie?
Pdr.
Strasznie co? mi si? chrzani... Nowy wygl?d jest niez?y ale... no w?a?nie brakuje polskich liter (ale na pewno to si? zmieni) oraz - co jest dla mnie bardzo denerwuj?ce - musz? teraz klika? na ka?de zdj?cie ?eby obejrze? je w normalnych rozmiarach... niezbyt korzystnie wygl?daj? te
"nieco wi?ksze miniaturki" zdj?? w postach... Czy to si? zmieni i b?dzie jak dawniej czt ju? tak zostanie?
Pdr.
cos tu nie gra napisa?em kilka postów wogóle mi ich nie zaliczy?o jako kolejne do licznika postów- po wys?aniu wyskakuja jakies erreory?o co chodzi?nie wyskakuje kto ostatni napisa? post- to zaczyna byc wkurzaj?ce.
nastepny post który napisze dopiero po naprawieniu badz po zmianie na stary lub nowy dzia?ajacy poprawnie.
P0ZdR4W14m.
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 12:53 pm
To ja jeszcze dodam, ze automatyczne zmniejszanie fotek, w przypadku tego forum jest nietrafione. Przecie? jak zmiejsza je na si?? przegl?darka to trac? na JAKO?CI a o ni? chodzi .
Wysłany: Nie Lip 02, 2006 12:53 pm
To ja jeszcze dodam, ze automatyczne zmniejszanie fotek, w przypadku tego forum jest nietrafione. Przecie? jak zmiejsza je na si?? przegl?darka to trac? na JAKO?CI a o ni? chodzi .
Dokladnie! Strasznie to wygl?da...
patrzcie dzisiaj na forum z ma?ym przymkni?ciem oka Admin pracowa? ciezko od 2 w nocy do 10 tej rano i jak si? wy?pi to b?dzie dalej poprawia?. Zmiana moda przy tak du?ej ilo?ci postów w bazie to nie takie proste. Jutro z rana powinno juz byc w miare normalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum